Ne puteti ajuta sa realizam in continuare proiecte prin care sa contribuim la o lume mai buna, directionand 2% din impozitul pe venit, aferent anului 2015.

Iata pasi pe care trebuie sa-I urmezi:

Pasul 1. Completează Formularul 230 precompletat (dacă în 2015 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2015 ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).
 
Pasul 2.

  • Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2016: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

  • Trimite formularul la sediul Asociatie Inceptis Movens, prin posta la adresa: Feleacu, nr.623 B, Jud Cluj.

  • Contacteaza Asociatia Inceptis Movens la 0732002240 sau la inceptis.movens@gmail.com, pentru ca un voluntar sa vina sa ridice formularul. 

  • Precizări:

  1. Practic prin aceasta redirectionare, dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit.

  2. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic.

În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.

  1. Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.

  2. Dacă doreşti să sprijini şi mai mult cauza noastră, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi. Un voluntar al Asociatiei Inceptis Movens va veni la sediul tău  să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente. Ne poţi contacta la 0732002240 sau la inceptis.movens@gmail.com 

  3. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru proiectele noastre, acelea de a contribui la o lume mai buna.

  4. Data limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2016.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial