Multumiri

Dorim sa multumim inca o data tuturor sponsorilor, partenerilor si colaboratorilor evenimentului caritabil „Crosul lui Mos Craciun” pentru ajutorul si implicarea activa si emotionala in organizarea si desfasurarea evenimentului. Reusita acestui eveniment se datoreaza tututor celor implicati! Va multumim si ne vedem la anul la „Crosul lui Mos Craciun – editia a doua”!

Multumim sponsorilor:

Farmec – sponsor principal
Grup Energoinstal

Multumim partenerilor:

TGym
Runners club
Kideas
Magic star
Party Time
Christian Photos
Prison Fellowship
Prompt URG
The BlackBit
Innover Printing
Ave Tour
1’st Studio media production

Galerie

Program

Dragi participanti la „Crosul lui Mos Craciun”, pentru inscrieri, validari si ridicari kituri, sunteti asteptati la Bastionul Croitorilor (Cluj-Napoca, str. Baba Novac, nr. 35) in urmatoarele zile:
Vineri, 11.12.2015 intre orele 12.00-20.00;
Sambata, 12.12.2015 intre orele 10.00-16.00.

Desfasurator eveniment caritabil „Crosul lui Mos Craciun”, 12 decembrie, Piata Unirii:

orele 17.00 Deschidere eveniment;

orele 17.15 Incalzirea cu antrenorii de la T GYM;

orele 17.30 Start cros;

orele 17.30 Start Zumba Kids cu profesor de zumba, Loredana Motioc, pentru copiii din Piata Unirii care nu alerga;

orele 18.00 Finish cros, stabilirea castigatorilor, festivitate premiere, tombola (unde vor fi inscrisi automat toti participantii)

oreel 18.30 Scenata speciala de Craciun si colinde sustinute de copiii pentru care alergam.

Descriere

Competiţia „Crosul lui Mos Craciun 2015”, este organizată de către Asociatia Inceptis Movens, competitie care are drept scop promovarea alergării în aer liber şi a unui stil de viaţă sănătos pentru o cauza sociala.

Poti sa te alaturi evenimentului pe facebook pentru a primi notificari si noi informatii

Crosul lui Mos Craciun pe facebook.

invitatie_sansa

Crosul_lui_mos_craciun_flayer

Mai multe informatii despre cauza sociala gasiti aici:

http://uniuneacrestina.org/proiecte_derulare.htm

Formular de inscriere

Te poti inscrie aici.

Poti descarca regulamentul de aici:

Fiecare participant la Competitie trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere:

Declaratie Adulti
Declaratie Copii

 

Traseu

traseu_cros

 

Regulament

Descarcă de regulamentul:

 

 

Regulamentul oficial de organizare si desfasurare a evenimentului

Crosul lui Mos Craciun”- prima editie

12 decembrie 2015, orele 17 00, Cluj Napoca

Aceasta Competitie se adreseaza tuturor persoanelor pasionate de sport, care vor sa dezvolte un stil de viata sanatos, dar si celor preocupate de semenii nostri mai putin norocosi.

Distanta de parcurs este de 3 km.

Taxa de participare 30 lei.

La aceasta competitie pot participa tinerii peste 14 ani si adultii.

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORI ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

Competitia „Crosul lui Mos Craciun’’- prima editie, denumita in cele ce urmeaza „Competitia”, este organizata de catre Asociatia Inceptis Movens si este un eveniment sportiv organizat in scop caritabil. Competitia este organizata pentru a oferi o sansa la educatie unui grup de 40 de copii orfani sau cu risc de separare de parinti din cadrul Centrului de zi – Asociatia Uniunea Crestina din Romania (UCR), cu sediul in Cluj-Napoca str. Nasaud nr. 10, ap. 2, jud. Cluj.

Toate fondurile rezultate in urma organizarii Competitiei, dupa plata cheltuielilor ocazionate de organizarea acesteia, vor fi donate exclusiv Centrului de zi UCR.

Participantii la Competitie sunt obligati sa respecte termenii Si conditiile din prezentul Regulament al Competitiei (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania, fiind disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul http://inceptismovens.com si la locul de desfasurare a Competitiei.

Prin participarea la aceasta Competitie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei in vigoare aplicabile si sa semneze declaratia pe proprie raspundere (in functie de situatie – adult sau parinte/tutore) care se gaseste pe site-ul Organizatorului -http://inceptismovens.com sau cu ocazia ridicarii kitului la momentul validarii inscrierii.

Concurentii vor da dovada de fair play atunci cand va fi cazul si vor trebui sa se protejeze si sa actioneze in consecinta pentru a ajunge la finish fara probleme.

SECTIUNEA 2. PERIOADA ŞI ZONA DE DESFASURARE A COMPETITIEI

2.1. DATA SI LOCUL DESFASURARII COMPETITIEI:

Competitia va avea loc in ziua de sambata, 12 decembrie 2015. Startul va fi dat la ora 17:30.

Startul si sosirea in/din competitie vor fi marcate corespunzator pe B-dul Eroilor, Cluj.

SECŢIUNEA 3. MECANISMUL COMPETITIEI

3.1. PARTICIPANTII SI DESFASURAREA COMPETITIEI

Aceasta competitie se adreseaza tuturor persoanelor pasionate de sport si care vor sa dezvolte un stil de viata sanatos dar si celor preocupate de semenii nostrii mai putin norocosi.

Competitia consta intr-o cursa atat pentru tinerii peste 14 ani cat si pentru adulti, respectiv 3 km (se parcurge de doua ori traseul).

3.2. TRASEUL COMPETITIEI:

Traseul Competitiei este urmatorul:

B-dul Eroilor – Str. Baba Novac – Str. M. Kogalniceanu – Str. Universitatii – B-dul Eroilor.

Aceste puncte vor fi semnalizate si vor avea persoane desemnate, din partea organizatorilor, sa asigure buna desfasurare a Competitiei.

Voluntarii vor fi responsabili cu respectarea de catre concurenți a regulilor prevazute in prezentul regulament si a traseului stabilit, fiind amplasati in diferite zone.

Traseul poate fi vizualizat la urmatoarea adresa: http://inceptismovens.com.

3.3. INSCRIERE

Inscrierea online a participantilor se face completand formularul de pe site-ul http://inceptismovens.com. Inscrierea online trebuie sa fie urmata de plata taxei de participare pentru a fi validata de catre organizatori.

Inscrierile se pot face si cu ocazia ridicarii kiturilor,  la Turnul Croitorilor (Cluj-Napoca, str. Baba Novac, nr. 35) , in urmatoarele zile:

Vineri 11 decembrie 2015, orele 15-19;

Sambata 12 decembrie 2015, orele 10-13;

Sambata 12 decembrie 2015, orele 15-17.

3.4. TAXA DE PARTICIPARE

Toti participantii vor achita o taxa de participare de 30 lei, dar incurajam si donatii peste acesta taxa.

Banii adunati atat din taxa de participare cat si din donatii vor fi redirectionati copiilor beneficiari ai acestui proiect.

Incurajam orice persoana sa doneze in scopul ajutorarii copiilor din Centrul de zi Asociatia Uniunea Crestina, indiferent daca participa direct sau vor doar sa sustina copiii.

Achitarea taxei se poate face:

1) In numerar – la fata locului cu ocazia ridicarii kiturilor:

Vineri 11 decembrie 2015, orele 15-19;

Sambata 12 decembrie 2015, orele 10-13;

Sambata 12 decembrie 2015, orele 15-17.

2) Prin virament bancar/depunere in contul RO72BTRLRONCRT0323931801 deschis la Banca Transilvania. Taxa se poate achita prin aceasta modalitate cel mai tarziu pana joi 10 decembrie 2015, orele 2359.

La descriere trebuie mentionat numele concurentului, ex. “taxa inscriere ,,Crosul lui Mos Craciun’’ – Popescu Virgil”. O copie dupa ordinul de plata sau un mesaj cu detalii despre plata efectuata, se va trimite prin e-mail pe adresa inceptis.movens@gmail.com. Comisionul transferului bancar va fi plătit de catre concurent in functie de comisioanele percepute de banca la care este client.

3.5. DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE

Toti concurentii (adulti) vor completa si semna o declaratie pe propria raspundere ca sunt apti din punct de vedere medical pentru a participa la Competitie.

Pentru concurentii cu varsta sub 18 ani, unul dintre parinti/tutore/reprezentant legal al acestora va completa si semna o declaratie prin care isi vor da acordul pe proprie raspundere cu privire la participare si vor declara ca participantul este apt din punct de vedere medical pentru participarea la aceasta Competitie.

Descarcati si printati formularul de acceptare a raspunderii de pe site-ul organizatorului http://inceptismovens.com.

3.6. ECHIPAMENT SI CONDITII DE CONCURS. KITURI. DRESS CODE–RED

Concurentii vor participa la Competitie folosind propriul echipament. Se recomanda concurentilor sa poarte echipament de alergare corespunzator conditiilor meteorologice de la data de desfasurare a Competitiei (inclusiv incaltaminte adecvata), preferabil de culoare rosie.

Kiturile vor fi puse la dispozitie de catre organizatori si se vor inmana concurentilor dupa plata taxei si completarea declaratiilor pe propria raspundere sau predarea lor in cazul tinerilor sub 18 ani.

Kiturile de concurs se vor preda in urmatoarele zile:

Vineri 11 decembrie 2015, orele 15-19;

Sambata 12 decembrie 2015, orele 10-13;

Sambata 12 decembrie 2015, orele 15-17.

Numerele de concurs (care se vor regasi in kituri) se vor amplasa in zona pieptului/abdomenului fiecarui concurent (pe partea din fata), astfel incat sa fie vizibile.

3.7. START SI LIMITE DE TIMP

Startul se va da la ora 17:30. Cu 10 minute inainte se va efectua o scurta incalzire sub indrumarea trainerilor T GYM.

Limita de timp este de 30 min.

SECŢIUNEA 4. FESTIVITATEA DE PREMIERE, TOMBOLA, SERBAREA SUSTINUTA DE CATRE COPIII CENTRULUI DE ZI UCR

4.1 Concurentii care vor termina proba de alergare, pe primele trei locuri vor fi premiati in cadrul festivitatii de premiere.

4.2 Toti participantii vor fi inscrisi automat la tombola organizata cu ocazia Competiei. Se vor acorda 3 premii. Extragerea va fi realizata de catre unul dintre copiii din Centrul de zi Asociatia Uniunea Crestina.

4.3 Copii din cadrul Centrului de zi Asociatia Uniunea Crestina vor sustine o serbare in semn de multumire pentru efortul participantilor si sustinatorilor.

SECŢIUNEA 5. CONDITII ADMINISTRATIVE

5.1. CONDITII ADMINISTRATIVE (PE TIMPUL CURSELOR)

Organizarea evenimentului revine Asociatiei Inceptis Movens care se ocupa de implementarea evenimentului si care pune la dispozitie voluntarii necesari bunei desfasurari a Competitiei.

Pe durata desfasurarii Competitiei, participantii nu pot parasi traseul de alergare si nici nu il pot schimba, prin scurtare sau alegerea de trasee alternative.

Participantii care renunta la Competitie pe parcursul alergarii sunt rugati sa anunte organizatorii.

Competitia va beneficia de asistenta medicala pentru cazuri de accidentari, care se va afla in apropierea zonei de start/sosire.

5.2. CONDIŢII ADMINISTRATIVE (GENERALE)

Concurentilor le este interzisa aruncarea oricaror resturi, gunoaie in zona de desfasurare a Competitiei sub sanctiunea descalificarii din Competitie. Acestia vor putea folosi cosurile de gunoi existente.

Este interzisa participarea la Competitie/eveniment a persoanelor care au asupra lor bauturi alcoolice/droguri sau care se afla sub influenta acestora, a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a evenimentului. Persoanele care vor incalca aceste prevederi vor fi indepartate din zona evenimentului de catre organizatori, chiar cu sprijinul organelor de politie, daca va fi cazul.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pana la data inceperii Competitiei, cu obligativitatea anuntarii modificarilor intervenite pe site si la locul de desfasurare a Competitiei.

Persoane de contact din cadrul organizatorilor:

Mihaela Diana Torje – Presedinte: inceptis.movens@gmail.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial